Direktlänk till inlägg 2 mars 2016
En pastasallad med smaker från Medelhavet. Gott! (10 portioner)
Koka 500 g pasta, ex. fusilli eller farfalle. Häll av pastan och spola den med kallvatten så den kyls ner snabbt.
Blanda en vinegrette på 0,5 dl vit balsamvinäger och 1 dl olivolja. Smaksätt vinegretten med honung, salt och svartpeppar. Blanda pastan med vinegretten i serveringsskålen.
Strimla 0,5 burk soltorkade tomater (ca 10-12 st). Skala, halvera och skiva 1 rödlök tunt. Ansa 200 g färska champinjoner och kvarta dem. Blanda ner all detta i pastan.
Plasta skålen och ställ i kylen fram till servering. Vid servering smakar du av pastasalladen med ev. mer salt och svartpeppar. Strö över 0,5-1 dl pumpafrön och riv rikligt med parmesanost över salladen.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 |
31 |
||||||
|