Direktlänk till inlägg 16 september 2016
Chili, ost och bacon - den heliga treenigheten enligt min man!
Skär upp färsk chili längs med långsidan, se till så du inte skär helt igenom. Tanken är att chilifrukten ska hålla ihop. Skär bort skaftet och fästet. Om du vill ha rejäl hetta behåller du kärnor och kärnväggarna. Annars skär du försiktigt bort dem.
Fyll chilifrukten med ost (ex. en ihoprullad ostskiva). Linda bacon runt om chilin, det brukar gå åt två skivor per chilifrukt.
Grilla några minuter per sida tills baconet har fått fin färg och osten har börjat smälta.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
|||
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|