Direktlänk till inlägg 29 april 2017
En enkel sallad med olika textur, och den är nästan för nyttig :) Ett trevligt inslag på vårbuffén, där den ger 4-6 portioner.
Tina 1 ask frysta edamamebönor á 250 g (finns i frysdisken på ex. ICA och Willy:s). Låt dem rinna av på hushållspapper.
Rosta 0,5 dl solrosfrön i en torr, het stekpanna. Skölj och skiva 10-12 rädisor tunt.
Mixa samman vinegretten i en liten mixer, eller med stavmixern: 1 litet knippe valfria örter (ex. persilja, basilika och oregano), skal och saft från 1 citron och 1 tsk dijonsenap mixas samman. Vispa sedan ner drygt 0,5 dl olivolja, smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Fördela valfria salladsblad, ex. ruccola, på ett stort fat. Strö över rädisor, edamamebönor och solrosfrön. Avsluta med att ringla örtvinegretten över salladen. Serveras omgående!
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
|||
|