Direktlänk till inlägg 17 februari 2019
En fräsch salsa med varma bönor och majs. Receptet kommer från tidningen "Matmagasinet", nummer 2/2019.
Häll av 1 burk majs (á 200 g) och 1 burk/tetra svarta bönor (á 400 g). Jag brukar även skölja av bönorna, för att bli av med "vätskan" de låg i.
Skala och finhacka 1/2 gul lök. Finhacka även 1/2 röd paprika. Strimla lite färsk koriander eller bladpersilja.
Hetta upp neutral olja i stekpannan och fräs bönor, lök och majs tills de börjar få färg. Det kan "knäppa" lite i bönorna.
Tillsätt då paprika, koriander/persilja samt saften från 1/2 lime. Salta och servera därefter!
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 | 27 |
28 |
||||||
|