Direktlänk till inlägg 20 juli 2013
Om du har gått om tid en dag så är detta något du måste testa. Fyra timmar i ugnen och sedan är du i mål :)
Inhandla 2 kg tjocka revben (för 4-6 portioner). Lägg revbenen hela i bit i en marinad som består av ex. chilisås, honung, japansk soya, vitlök, svartpeppar och rosmarin. Låt revbenen marinera i minst 1 h.
Sätt ugnen på 90 grader (ja, du läste rätt). Lägg revbenen i en ugnsform och tillaga dem i mitten av ugnen i ca 4 timmar. Spara marinaden, den ska du använda som glaze senare.
Kontrollera så att revbenen är genomstekta. Höj ugnen till 250 grader.
Stycka ny de möra revbenen i och pensla snittytorna med marinaden. Låt revbenen få fin färg i den heta ugnen (eller varför inte slänga dem på grillen). Efter lång väntan är det äntligen dags att avnjuta dem!
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 | 30 |
31 |
|||||||
|