Direktlänk till inlägg 29 maj 2016
Eurovision Song Contest Stockholm 2016! Tarvar bubbel i glasen och en god dessert! Utgångsreceptet kommer från bloggen Hemma hos Andrea.
Lägg 1,5 gelatinblad i kallt vatten.
Hetta upp 3 dl vispgrädde, 2 msk strösocker, 1 tsk vaniljsocker och 0,75 dl Baileys. Värm till precis under kokpunkten. Dra kastrullen från värmen. Krama ur de blöta gelatinbladen och låt dem sedan smält ner i den varma grädden.
Häll upp pannacottasmeten i fyra portionsformar/glas. Låt stelna i kylen, minst 4 timmar eller helst över natten.
Vid servering: Toppa med hackad choklad, hackad Daim eller varför inte en hallonsås?
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 |
||||||||
|