Direktlänk till inlägg 1 april 2013
Mmmm.... Vinner på att göras minst dagen innan.
Sätt ugnen på 225 grader.
Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Smält 200 g smör, ta kastrullen från värmen och lägg ner 200 g After Eight. Låt chokladen smälta.
Vispa 4 ägg, 2 dl strösocker och 1 tsk vaniljsocker poröst. Rör ner chokladsmeten samt 2,5 dl vetemjöl och 1 tsk bakpulver.
Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter (kolla med provsticka så att du får kakan så kladdig som du vill ha den).
Servera kakan med vaniljglass eller grädde.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
|||
15 | 16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
||||||||
|