Direktlänk till inlägg 22 mars 2013
Receptet är hämtat från Arla. En himla snabblagad vardagsrätt. För övrigt har Arla en väldigt bra app, rekommenderas varmt!
Skär 3-4 kycklingfiléer i breda strimlor. Finhacka 2 vitlöksklyftor.
Bryn kycklingen i smör, krydda med salt och svartpeppar.
Blanda under tiden ihop såsen i en kastrull: 3 dl grädde (valfri fetthalt), 1/2 hönsbuljongtärning, 1 tsk torkad rosmarin samt skal och saft från 1/2 citron.
När kycklingen har fått fin färg så lägger du över den i såsen, låt koka upp. Låt småkoka tills kycklingen är klar, ca 5-10 minuter.
Servera gärna med ris och krispiga grönsaker.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||
|