Direktlänk till inlägg 7 december 2012
Surf´n´nturf - en blandning av ingredienser från hav och land :)
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fina bitar av torskrygg (eller annan vit fisk) i botten av en smörsmord ugnsform. Vispa ihop 3 dl grädde med fryst dill och pressad citronsaft i en skål, krydda med salt och peppar. Häll dillgrädden över fisken och tillaga i ugnen i 15 minuter.
Strimla 1 paket (140 g) bacon och stek knaprigt i en het panna. Låt baconen rinna av på hushållspapper, så det håller sig riktigt krispigt.
Ta ut fisken ur ugnen och toppa med smakrik ost. Gratinera ytterligare 5-10 minuter tills osten har fått fin färg. Ta ut fisken ur ugnen och toppa med det knapriga baconet.
Servera med ex. pressad potatis och en god sallad.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|