Direktlänk till inlägg 14 oktober 2012
Det här receptet har jag hämtat från Leila Lindholm – en mycket inspirerande kvinna!
Ansa och skär 1 kg rabarber i bitar. Koka upp tillsammans med 1,5 liter vatten och låt småkoka i 15 minuter. Undvik att röra, för då blir saften grumlig.
Sila saften och släng rabarbern.
Koka upp saften igen tillsammans med 4,5 dl strösocker och saften från 1 citron. Låt svalna och häll sedan upp på flaskor.
Tips! Jag hällde hälften av saften i en plastburk och frös in, så har man god hemkokt saft även om flera månader.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | |||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|