Direktlänk till inlägg 14 oktober 2012
En krämig coleslaw passar perfekt till en amerikansk BBQ. Passa på att göra coleslaw på sommaren när den goda sommarkålen finns i butik.
Strimla 1/2 litet vitkålshuvud fint – antingen med osthyvel eller i matberedaren. Skala och riv 1 morot fint. Finhacka 1/2 gul lök. Blanda vitkål, lök och morot tillsammans med 1 dl majonnäs och 1 dl crème fraiche. Salta, peppra och tillsätt 1 tsk fransk senap.
Låt stå kallt fram till servering och smaka av, kanske behövs mer salt och peppar. Om coleslawen känns "torr" är det bara att röra ner en sked majonnäs eller crème fraiche.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | |||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|