Direktlänk till inlägg 5 april 2015
Mmm, rena och enkla smaker - men ack, så gott! På min blogg hittar du även recept på vitvinssås, vilken passar utmärkt till. Använd sökfunktionen på bloggen så kommer du rätt.
Koka upp 1,5 liter vatten med 3 tsk salt, några persiljestjälkar, ½ skivad gul lök och 1 skalad och skivad morot i 15 minuter. Sila av så att du endast har vattnet/buljongen kvar. Hit kan du förbereda, om du vill.
Strax före servering kokar du upp spadet i en vid kastrull. Lägg i 4 bitar torskrygg, lägg på locket och drag kastrullen åt sidan. Efter 2–3 minuter är fisken lagom kokt och skivig, ta upp med hålslev.
Servera fisken med ex. kokt/pressad potatis, vitvinssås och någon passande grönsak.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
||||||
|