Direktlänk till inlägg 21 januari 2014
En riktigt klassiskt tillbehör från Texas, USA.
Finhacka 1/2 röd chili och 3 salladslökar. Hettade upp en klick smör i en kastrull och fräs chili och salladslök så de blir mjuka. Tillsätt 400 g majskorn (går bra med frysta) och låt dem fräsa med en stund. Häll över 3 dl vispgrädde, krydda med salt och svartpeppar. Vill du ha mer hetta så tillsätt gärna lite Tabasco.
Koka ihop grädden med majsen och avsluta med lite hackad persilja.
Servera den krämiga majsen med t. ex. helgrillad kyckling och quesadillas (dubbla tortillabröd med ost emellan, stekta i torr, het stekpanna).
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|