Direktlänk till inlägg 12 mars 2017
Krispig broccoli med citron och granatäpple. Fräscht, nyttigt och gott!
Skölj och ansa 250 g broccoli. Skär i små buketter. Jag brukar även ta tillvara stammen, som jag skalar och slantar fínt.
Fortsätt med vinegretten: 2 msk pressad citron och 4-5 msk olivolja vispas samman. Krydda med salt och nymalen svartpeppar. Häll vinegretten över broccolin och rör runt.
Blanda även ner granatäpplekärnor (färska eller frysta). Låt sedan salladen stå i kylen fram till servering.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | |||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|