Direktlänk till inlägg 6 november 2016
Om man griljerar en skinka i oktober så heter det "helgskinka". Men det smakar ändå JUL ;) Jag läste ett tips om att blanda ströbrödet i ägg- och senapsröran, det var himla smidigt och blev bättre fördelat!
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär bort svål och överflödigt fett från den färdigkokta julskinkan. Lägg den i en ugnsfast form.
Blanda 1 äggula med 3 msk valfri senap (jag blandade helgrov och Edvins). Rör ner 2 msk ströbröd.
Fördela röran över skinkan. Toppa med lite extra ströbröd.
Griljera skinkan i mitten av ugnen tills ströbrödet har fått fin färg, det tar 10-15 minuter.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 | ||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|