Direktlänk till inlägg 1 oktober 2017
Ett hitte-på-recept utifrån det som fanns i grönsakslådan. Fräscht och gott - och färgglatt!
Skala och tärna (2x2 cm) en stor sötpotatis. Blanda sötpotatisen med olivolja, salt och nymalen svartpeppar på en bakpappersklädd plåt. Rosta sötpotatisen i ugnen (225 grader) tills den är mjuk och har fått fin färg, det tar ca 20 minuter.
Medans sötpotatisen är i ugnen fortsätter du med övriga ingredienser. Ta denna listan som tips, och välj själv det du är sugen på och har hemma i kyl och frys:
Blanda alla ingredienser i salladsskålen med den varma sötpotatisen och pressa citronen över. Serveras genast med valfritt tillbehör, vi hade grillade kycklingben till.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 |
||||||||
|