Direktlänk till inlägg 16 september 2016
En vegetarisk röra som är jättegod på frukostmackan eller som fyllning i utflyktsbaguetten. Vill du komplettera med något animaliskt så passar både skinka och räkor bra till.
Hårdkoka 2-3 ägg, beroende på storlek. Låt kallna innan du skalar och grovhackar dem. Tips! Skiva äggen i äggskivaren, vänd sedan det skivade ägget ett kvarts varv och skiva igen - resultatet blir snabbt grovhackade ägg.
Blanda 2 dl crème fraiche och 1-2 msk majonnäs. Finhacka 1/2 rödlök eller motsvarande mängd schalottenlök. Skär även ett knippe gräslök i små bitar. Blanda crème fraichen med hackad lök och gräslök. Rör ner de grovhackade äggen, smaka av med salt och malen svartpeppar.
Låt stå kallt till servering. Röran går jättebra att göra dagen innan, då smakerna hinner utvecklas mer.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
|||
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|