Direktlänk till inlägg 29 maj 2016
Pankopanerad och friterad sej, potatis och en mumsig tartarsås.
Finhacka 1 msk kapris och 2-3 cornichons. Finhacka 1 schalottenlök.
Blanda 2 dl majonnäs med kapris, schalottenlök och cornichons. Tillsätt lite hackad persilja (fryst går utmärkt). Smaka av med salt och svartpeppar, ev. honung.
Tips! Det går även bra att ta 1 dl crème fraiche (34 %) och 1 dl majonnäs, om man inte vill ha enbart majonnäs.
Låt stå kallt till servering. Jag förbereder gärna de kalla såserna kvällen innan de ska serveras, så smakerna hinner utvecklas.
Nu är det dags för min blogg att flytta till eget, man kan nästan säga att mitt lilla skötebarn flyttar hemifrån :) Välkommen till min nya sida: www.ginaskitchen.se Alla nuvarande recept kommer flyttas dit, så klart :) Välkommen!...
En 90-talsklassiker tror jag? Kakan såldes i "upphållsrummet" på mitt högstadie, då under namnet "Kolaflax". Men enligt Google är cornflakeskakor eller cornflakemums betydligt vanligare namn. Hur eller hur så är det ett enkelt och snabbt godis -...
Röda linser är ett riktigt bra alternativ till köttfärs. Maken tog till och med om av denna middag! ;) Den snabblagade bolognesen är vegansk, men vi toppade våra tallrikar med generöst med parmesanost. Receptet kommer från ICA.se Finhacka ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 |
||||||||
|